Fasírt, pikáns paprikás Pannónia KETO Chips-el
Fasírt, pikáns paprikás Pannónia KETO Chips-el
Fasírt, pikáns paprikás Pannónia KETO Chips-el
2024. Július 17.

Ha ezt a repetet kipróbálod, bízunk benne, hogy a fasírtot ezután csak így készíted majd el. wink

Hozzávalók:

  • fél kg darált sertéscomb
  • 1 tasak (30g) Pikáns paprikás Pannónia KETO Chips (darálva)
  • 1 tojás
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 nagy gerezd fokhagyma
  • fűszerek: só, bors, őrölt csemege fűszerpaprika
  • a sütéshez zsiradék.

Elkészítés:

A darált sertéscomb húst összekeverjük a késes aprítóban porrá darált chips-el, majd hozzákeverünk egy tojást. A megtisztított vöröshagymát belereszeljük, illetve a megtisztított, zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával ízesítjük.

Ha elkészült a massza, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, picit lelapítjuk és zsíradékban készre sültjük. (Ne legyen túl forró, illetve én az első néhány percben fedő alatt sütöttem).

A köret bármi lehet, nálunk most vajas burgonyapüré és fermentált cékla volt.

Bezárom
Írd meg észrevételed
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Üzenet *
Cookie beállítások
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.