Rántott hekk Pannónia KETO Chips panírban
Rántott hekk Pannónia KETO Chips panírban
Rántott hekk Pannónia KETO Chips panírban
2024. Szeptember 15.

Ha ezt a panírozási ötletet kipróbálod, bízunk benne, hogy elfelejted a zsemlemorzsát a jövőben a rántott ételeknél és ezután csak így készíted majd el. wink

Hozzávalók:

  • 2 db konyhakész hekktörzs 
  • liszt (használható BL-55 búzaliszt, de mandulaliszt, zabpehelyliszt is, bármi megfelelő, kinek milyen alapanyag illeszkedik az életmódjába)
  • 1-2 tojás (mérettől függ, ha kimaradna a tojás a darált Pannónia KETO Chips-el kisüthető és már meg is van egy újabb finomság)
  • 1 tasak (30g) pikáns paprikás Pannónia KETO Chips 
  • fűszerek: só és őrölt bors.
  • zsiradék a sütéshez.

Elkészítés:

A halakat sózzuk, borsozzuk, majd kezdődhet a panírozás. Liszt, tojás és késes darálóban por állagúra őrölt Pannónia KETO Chips alkotja a hekk panírját.

A halakat forró zsiradékban néhány perc alatt puhára sütjük. Félidőben fedőt is tettünk rá, majd a végén levettük, a panír így ropogós lesz, a hekk belül omlós, puha.

Bezárom
Írd meg észrevételed
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Üzenet *
Cookie beállítások
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.