Rántott hekk Pannónia KETO Chips panírban
2024. Szeptember 15.
Ha ezt a panírozási ötletet kipróbálod, bízunk benne, hogy elfelejted a zsemlemorzsát a jövőben a rántott ételeknél és ezután csak így készíted majd el.
Hozzávalók:
- 2 db konyhakész hekktörzs
- liszt (használható BL-55 búzaliszt, de mandulaliszt, zabpehelyliszt is, bármi megfelelő, kinek milyen alapanyag illeszkedik az életmódjába)
- 1-2 tojás (mérettől függ, ha kimaradna a tojás a darált Pannónia KETO Chips-el kisüthető és már meg is van egy újabb finomság)
- 1 tasak (30g) pikáns paprikás Pannónia KETO Chips
- fűszerek: só és őrölt bors.
- zsiradék a sütéshez.
Elkészítés:
A halakat sózzuk, borsozzuk, majd kezdődhet a panírozás. Liszt, tojás és késes darálóban por állagúra őrölt Pannónia KETO Chips alkotja a hekk panírját.
A halakat forró zsiradékban néhány perc alatt puhára sütjük. Félidőben fedőt is tettünk rá, majd a végén levettük, a panír így ropogós lesz, a hekk belül omlós, puha.